Over ons:

Wij zijn Ria, Dominique en Demi van Nispen, moeder en dochters. Met z’n drieën runnen wij Nagelsalon van Nispen.

 

Ik ben Dominique van Nispen. Bij mij kunt u terecht voor acrylnagels, gel op teennagels, waxbehandelingen, het verven van de wenkbrauwen en voor microblading (permantente make-up). In 2010 heb ik de opleiding Nagelstyling gevolgd bij Magnetic Nail Design. Regelmatig volg ik cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten. Ik werk uitsluitend met producten van Magnetic.

Hier Demi van Nispen. Als laatste ben ik erbij gekomen. Sinds 2018 werkzaam als nagelstyliste in de salon. Ook ik heb mijn opleiding gevolgd en afgerond bij Magnetic Nail Design. Bij mij kunt u terecht voor acrylnagels, gel op de tenen en nagels, en manicurebehandelingen.

 

Mijn naam is Ria van Nispen. Ik ben gecertificeerd pedicure sinds 2004. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Imko en ben aangesloten bij pedicure organisatie Provoet. Een jaar later heb ik besloten om aanvullende opleidingen te volgen. Zo heb ik ook aantekeningen voor reuma- en diabetespatiënten. Ik volg regelmatig cursussen en bezoek beursen en congressen om me te blijven ontwikkelen.